Εταιρια

Το παρών και το μέλλον στην ελληνική αγορά χοιρινού κρέατος


Μια πλήρως καθετοποιημένη  μονάδα εκτροφής,  επεξεργασίας και τυποποίησης χοιρινού κρέατος , που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με την εφαρμογή σύγχρονης τεχνολογίας, διαθέτει η επιχείρηση «Μπουχλαριώτης  Χοιρινά ΑΕ, Παραγωγή-Εμπορία-Κοπή-Τυποποίηση». Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται  στους Αγίους Αναργύρους Λάρισας, αλλά η εμβέλεια της είναι πανελλήνια, καθώς έχει τη δυνατότητα να προμηθεύει  κάθε ενδιαφερόμενο κρεοπωλείο ανά τη χώρα με το δίκτυο διανομής που διαθέτει. Το δίκτυο διανομής της  απαρτίζεται από σύγχρονο ιδιόκτητο στόλο φορτηγών ψυγείων, τηρώντας υψηλές προδιαγραφές υγιεινής , σύμφωνα με την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία.

Η  διαρκής ανάπτυξη της επιχείρησης με συνεχείς επενδύσεις, η εφαρμογή συνθηκών υγιεινής υψηλών προδιαγραφών  σε όλο το φάσμα της παραγωγής και ο συνεχής εμπλουτισμός της γκάμας των τυποποιημένων προιόντων χοιρινού κρέατος και των  κρεατοσκευασμάτων , καλύπτοντας τις   απαιτήσεις των καταναλωτών για ποιοτική διατροφή, αποτελούν βασικές αξίες της φιλοσοφίας που διέπει την  «Μπουχλαριώτης ΑΕ Χοιρινά», όπως επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, μιλώντας στο Meatnews.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της επιχείρησης αποτελούν η γεύση και η ποιότητα του χοιρινού κρέατος που παράγει  η ελληνική μονάδα. Και αυτό το επιτυγχάνει με την υγιεινή και ποιοτική διατροφή των χοίρων με ελληνικά δημητριακά α’ ποιότητας σε συνδυασμό με τις άριστες συνθήκες που επικρατούν για τη διαβίωση των ζώων στην υπερσύγχρονη χοιροτροφική μονάδα ευρωπαικών προδιαγραφών που διατηρεί η «Μπουχλαριώτης ΑΕ Χοιρινά». Η μεταποιητική μονάδα σήμερα  προωθεί στην ελληνική αγορά και στους επαγγελματίες του κλάδου,   χοιρινό κρέας και τυποποιημένα προιόντα χοιρινού κρέατος. Παράλληλα εμπλουτίζει συνεχώς τη γκάμα των κρεατοσκευασμάτων της , παράγοντας  λουκάνικα, ζαμπονάκι και παριζάκι με α’ ποιότητας χοιρινό κρέας, καλύπτοντας τις ανάγκες των αγοραστών .

Σημαντική  εξέλιξη παρουσιάζει η  επιχείρηση, εμπνευστής και δημιουργός της οποίας ήταν ο πατέρας του κ. Αχιλλέας Μπλουχλαριώτης, ο οποίος ίδρυσε τη δεκαετία του  1970 την πρώτη χοιροτροφική μονάδα της επιχείρησης. Στο πλαίσιο της  δυναμικής ανάπτυξη  που παρουσίαζε η εταιρία, στα τέλη της δεκαετίας του 1990 δημιουργήθηκε νέα υπερσύγχρονη  και πολύ μεγαλύτερη της πρώτης, χοιροτροφική μονάδα. Παράλληλα με την είσοδο στην επιχείρηση της νέας γενιάς της οικογένειας ο υιός Δημήτρης Μπουχλαριώτης αναλαμβάνει τα ηνία της Μπουχλαριώτης ΑΕ και συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της με τη δημιουργία  νέας σύγχρονης μονάδας κοπής τυποποίησης και παραγωγής κρεατοσκευασμάτων το 2008. Επιπλέον δημιουργεί ιδιόκτητο δίκτυο διανομής, θέλοντας να προσφέρει υπηρεσίες εξυπηρέτησης των πελατών της εταιρίας. Ο κ. Μπουχλαριώτης τονίζει ότι στόχος του είναι η διαρκής ανάπτυξη της επιχείρησης και διεύρυνση της εμπορικής δραστηριότητας σε περιοχές, όπου ακόμη δεν έχει παρουσία. Για το μέλλον στόχος της Μπουχλαριώτης ΑΕ είναι να διευρύνει ακόμη περισσότερα τα μερίδια της στην ελληνική αγορά κρέατος και  να εξελιχθεί σε μια δυναμική βιομηχανία  παραγωγής,  επεξεργασίας και τυποποίησης  χοιρινών κρεατοσκευασμάτων.   Η Μπουχλαριώτης, υπογραμμίζει ότι θα συνδυάζει πάντα την παράδοση, με το σύγχρονο και την καινοτομία. Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αποκτήσει και εξαγωγικό προσανατολισμό η επιχείρηση στο μέλλον, αν βελτιωθεί το οικονομικό περιβάλλον της χώρας, τονίζει καταλήγοντας ο κ.Δημήτρης Μπουχλαριώτης.

© 2015 xoirina.gr. All Rights Reserved. Powered by GlobalTech